Muzej novejše zgodovine Slovenije, Ljubljana (MNZLJ)
Spoštovani obiskovalci knjižnice,

obveščamo vas, da zaradi epidemoloških razmer in preprečevanja širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 knjižnica Muzeja novejše zgodovine Slovenije trenutno posluje na spremenjen način.

Izposoja gradiva je možna le ob predhodnem naročilu gradiva po elektronski pošti (knjiznica@muzej-nz.si). Po naročilu počakajte na potrditev knjižnice, da je gradivo pripravljeno za prevzem; prevzamete ga lahko v roku sedmih dni od prejema omenjenega sporočila. Vstop v knjižnične prostore, uporaba čitalnice in samostojno iskanje gradiva po policah trenutno niso mogoči.

Gradivo, ki ga vračate, prosimo oddajte ob vhodu muzeja na posebej označeno mesto (muzejska recepcija), saj mora za tri dni v karanteno, preden gre ponovno v obtok.

Storitve izvajamo skladno z veljavnimi priporočili NIJZ. Ker želimo zagotoviti vse potrebno za varen in prijeten obisk, vas prosimo, da se dosledno držite gornjih navodil in muzejskega bontona v času koronavirusa.

Veselimo se vašega prihoda ter se vam zahvaljujemo za spoštovanje vseh smernic in s tem za skrb za vašo in našo varnost.

Hvala,

vaša knjižnica
WorldCat SFX
 • Ab initio : moderne ideologije in izgradnja novega urbanega prostora : zgodovina, arhitektura in perspektive kulturnega turizma v Novi Gorici in Raši
  Ramšak, Jure
  Vrsta gradiva - znanstvena monografija ; neleposlovje za odrasle
  Založništvo in izdelava - Koper : Univerzitetna založba Annales, 2015
  Jezik - slovenski
  ISBN - 978-961-6964-30-2
  COBISS.SI-ID - 280652800
Signatura – lokacija, inventarna št. ... Status izvoda Rezervacija
K 71/72 RAMŠAK Jure Ab initio prosto - na dom, čas izposoje: 14 dni
loading ...
loading ...